Over CADskills

We were created to create CADCAM PSI

CADskills ontwerpt en produceert state-of-the-art op maat gemaakte oplossingen voor uw patiënt. We vertrouwen op onze bestaande innovatieve concepten die worden gemaakt en geperfectioneerd door experts in hun vakgebied. De state-of-the-art implantaten zijn gebiofunctionaliseerd.

Ons CADskills-team biedt ook ondersteuning bij de ontwikkeling van een idee en de implementatie van een O & O-strategie. Wij helpen u bij het verzorgen van uw intellectuele eigendom door het schrijven en indienen van octrooien en we helpen bij het vinden van financiering voor onderzoek.

Na de communicatie met de chirurg ontwerpen, analyseren, fabriceren en biofunctionaliseren we het implantaat voor een optimaal klinisch resultaat.

Vandaag beheert CADskills alles zelf met een dynamisch team van enthousiaste jongeren. Prof. Mommaerts ondersteunt met zijn uitgebreide kennis en klinische ervaring in CMF als innovatieconsultant.

In 2018 breidde de portfolio zich uit met patiëntspecifieke concepten voor orthopedische chirurgie, in samenwerking met invloedrijke chirurgen op het gebied van hand-, schouder- en elleboogoperaties. CADskills is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ook vormen fundamenteel en translationeel onderzoek en ontwikkeling een groot deel van onze activiteiten. Op deze manier is CADskills altijd een revolutie, geïnspireerd door zowel chirurgen als ingenieurs.

CADskills breidt zijn distributienetwerk binnen Europa uit.
We zijn op zoek naar bedrijven die net zo gepassioneerd zijn als wij over het gebruik van state-of-the-art technologie om chirurgen en patiënten te helpen.
Heeft u al een bestaand netwerk van CMF / MaxFac / OMF / Neurochirurgen? Neem gerust contact op met ons team van specialisten.

Ons team
Het team achter de visie
Hendrik Koops
Biomedisch ontwerpingenieur - TMJ R parametro en hand/pols P¨SI
hendrikkoops@cadskills.eu
Alex Leupe
Bedrijfsstrateeg
alexleupe@cadskills.eu
Jürgen Vannieuwenhuyse
Office manager
jurgenvnnh@cadskills.eu
Vincent Nevelsteen
Biomedisch ontwerpingenieur - AMSJI en Voet/Enkel PSI
Vincentnevelsteen@cadskills.eu
Maurice Mommaerts
Innovatie manager - klinisch onderzoek
maurice mommaerts@cadskills.eu
Ane Artazcoz Artajo
Qara officer
aneartazcoz@cadskills.eu
 • Medische consultants

  Prof. L. De Wilde (shoulder)

  Dr J. Duerinckx (hand & wrist)

  Prof. M.Y. Mommaerts (CMF)

  Prof. Em. I. Naert (prostho)

  Dr. G. Van den Bogaert (knee)

  Dr. F. Verstreken (hand & wrist)

  Dr. Ph. Winnock de Grave (knee)

  Dr. K. Buedts (foot)

  Dr. Casper Van den Borre (CMF)

Erkenning
Certificering

Om de hoogste kwaliteit te bieden voor chirurg en patiënt heeft CADskills een QMS geïmplementeerd dat beantwoordt aan de ISO13485 – 2016 en de MDR 2017.