Over CADskills

We were created to create CADCAM PSI

About CADskills

CADskills ontwerpt en produceert state-of-the-art op maat gemaakte oplossingen voor uw patiënt. We vertrouwen op onze bestaande innovatieve concepten die worden gemaakt en geperfectioneerd door experts in hun vakgebied. De state-of-the-art implantaten zijn gebiofunctionaliseerd.

Ons CADskills-team biedt ook ondersteuning bij de ontwikkeling van een idee en de implementatie van een O & O-strategie. Wij helpen u bij het verzorgen van uw intellectuele eigendom door het schrijven en indienen van octrooien en we helpen bij het vinden van financiering voor onderzoek.

We were created to create CADCAM PSI

Na de communicatie met de chirurg ontwerpen, analyseren, fabriceren en biofunctionaliseren we het implantaat voor een optimaal klinisch resultaat.

Vandaag beheert CADskills alles zelf met een dynamisch team van enthousiaste jongeren. Prof. Mommaerts ondersteunt met zijn uitgebreide kennis en klinische ervaring in CMF als innovatieconsultant. Met octrooien, verschillende wetenschappelijke publicaties en krantenartikelen, een ISO 13485:2016-certificering en met een groeiend netwerk van distributeurs, voorzag het bedrijf in 2017 schaalvergroting met ondersteuning van PwC.

In 2018 breidde de portfolio zich uit met patiëntspecifieke concepten voor orthopedische chirurgie, in samenwerking met invloedrijke chirurgen op het gebied van hand-, schouder- en elleboogoperaties. CADskills is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ook vormen fundamenteel en translationeel onderzoek en ontwikkeling een groot deel van onze activiteiten. Op deze manier is CADskills altijd een revolutie, geïnspireerd door zowel chirurgen als ingenieurs.

Ons team
Het team achter de visie
Alexander Lippens
Assistant Product Finisher, supporting work, production and sales
alexanderlippens@cadskills.eu
Ruben Van de Sande
Production Manager
rubenvandesande@cadskills.eu
Maurits Mommaerts
Prevention advisor, design support and post processor
morrismommaerts@cadskills.eu
Benoit de Smet
Product Manager (AMSJI)
benoitdesmet@cadskills.eu
Stijn Huys
R&D Officer - Quality Manager
stijnhuys@cadskills.eu
Niels Festjens
Senior quality and regulatory advisor
niels@ortho-grow.com
  • Medische consultants

    Dr J. Duerinckx (hand & wrist)

    Prof. M.Y. Mommaerts (CMF)

    Prof. Em. I. Naert (prostho)

    Dr. F. Verstreken (hand & wrist)

Erkenning
ISO-certificering

Om de hoogste kwaliteit te bieden voor chirurg en patiënt, implementeert CADskills een kwaliteitsmanagementsysteem. Sinds 2019 zijn we ISO-13485:2016 gecertificeerd. 

e