Over CADskills

We were created to create CADCAM PSI

About CADskills

CADskills ontwerpt en produceert state-of-the-art op maat gemaakte oplossingen voor uw patiënt. We vertrouwen op onze bestaande innovatieve concepten die worden gemaakt en geperfectioneerd door experts in hun vakgebied. De state-of-the-art implantaten zijn gebiofunctionaliseerd.

Ons CADskills-team biedt ook ondersteuning bij de ontwikkeling van een idee en de implementatie van een O & O-strategie. Wij helpen u bij het verzorgen van uw intellectuele eigendom door het schrijven en indienen van octrooien en we helpen bij het vinden van financiering voor onderzoek.

We were created to create CADCAM PSI

Na de communicatie met de chirurg ontwerpen, analyseren, fabriceren en biofunctionaliseren we het implantaat voor een optimaal klinisch resultaat.

Vandaag beheert CADskills alles zelf met een dynamisch team van enthousiaste jongeren. Prof. Mommaerts ondersteunt met zijn uitgebreide kennis en klinische ervaring in CMF als innovatieconsultant.

In 2018 breidde de portfolio zich uit met patiëntspecifieke concepten voor orthopedische chirurgie, in samenwerking met invloedrijke chirurgen op het gebied van hand-, schouder- en elleboogoperaties. CADskills is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ook vormen fundamenteel en translationeel onderzoek en ontwikkeling een groot deel van onze activiteiten. Op deze manier is CADskills altijd een revolutie, geïnspireerd door zowel chirurgen als ingenieurs.

Ons team
Het team achter de visie
Benoit de Smet
Product Manager (AMSJI)
benoitdesmet@cadskills.eu
Stijn Huys
R&D Officer - Quality Manager
stijnhuys@cadskills.eu
Alexander Lippens
Design & Production Support
alexanderlippens@cadskills.eu
Maurits Mommaerts
Design & Production Support and Prevention Advisor
morrismommaerts@cadskills.eu
Ruben Van de Sande
Production Manager
rubenvandesande@cadskills.eu
Niels Festjens
Senior quality and regulatory advisor
niels@ortho-grow.com
 • Medische consultants

  Prof. L. De Wilde (shoulder)

  Dr J. Duerinckx (hand & wrist)

  Prof. M.Y. Mommaerts (CMF)

  Prof. Em. I. Naert (prostho)

  Dr. G. Van den Bogaert (knee)

  Prof. A. Van Tongel (elbow)

  Dr. F. Verstreken (hand & wrist)

  Dr. Ph. Winnock de Grave (knee)

  Dr. A. Zarowski (ENT)

Erkenning
ISO-certificering

Om de hoogste kwaliteit te bieden voor chirurg en patiënt, implementeert CADskills een kwaliteitsmanagementsysteem. Sinds 2019 zijn we ISO-13485:2016 gecertificeerd.