Ik ben een clinicus

Ik ben een clinicus

CADskills helpt bij het ontwerpen en vervaardigen van ultramoderne, op maat gemaakte oplossingen voor uw patiënt. We vertrouwen op onze bestaande innovatieve concepten (8 van de 13 op de markt gebracht) die zijn gemaakt en geperfectioneerd door experts in hun vakgebied. Fundamenteel en translationeel onderzoek en ontwikkeling maken een groot deel uit van onze activiteiten. CADskills is dus altijd revolutionair, geïnspireerd door zowel chirurgen als ingenieurs.

Ons CADskills-team biedt ook ondersteuning bij de ontwikkeling van een idee en de implementatie van een R & D-strategie. Wij helpen u om voor uw intellectuele eigendom te zorgen door octrooiaanvragen voor te bereiden en te helpen bij het vinden van financiering voor onderzoek.

Richtlijnen, handleidingen, formulieren & publicaties Account aanmaken
Een account aanmaken
Nog geen account?

Voor toegang tot handleidingen, richtlijnen, wetenschappelijke publicaties en formulieren. Om te bestellen in slechts een paar minuten en eenvoudige stappen.

Account aanmaken inloggen
Details
Technische specificaties

Design

Om implantaten te ontwerpen, kunnen rapid prototypemodellen worden afgeleid van Digital Imaging en Communications in Medicine (DICOM) -gegevens die zijn verkregen uit de computertomografie (CT / CBCT) -scan van de patiënt.

Lees Meer

Materialen

CADskills biedt implantaten in een breed scala aan hoogwaardige materialen.

Lees Meer

Oppervlaktebehandelingen

CADskills voorziet verschillende functies om de biocompatibiliteit en oppervlakte-eigenschappen van alle implantaten te optimaliseren.

Lees Meer