Ik ben chirurg

Ik ben chirurg

CADskills ontwerpt en produceert state-of-the-art, op maat gemaakte oplossingen voor uw patiënt. We vertrouwen op onze bestaande innovatieve concepten die worden gemaakt en geperfectioneerd door experts in hun vakgebied. De state-of-the-art implantaten worden steeds gebiofunctionaliseerd.

Het CADskills-team biedt ook ondersteuning bij de ontwikkeling van een idee en de implementatie van een O&O-strategie. Wij helpen u bij het verzorgen van uw intellectuele eigendom door het schrijven en indienen van octrooien, en we helpen bovendien bij het vinden van financiering voor onderzoek.

Documentatie Account aanmaken
Een account aanmaken
Nog geen account?

Voor toegang tot handleidingen, richtlijnen, wetenschappelijke publicaties en formulieren. Om te bestellen in slechts een paar minuten en eenvoudige stappen.

Account aanmaken inloggen
Details
Technische specificaties

Design

Om implantaten te ontwerpen, kunnen rapid prototypemodellen worden afgeleid van Digital Imaging en Communications in Medicine (DICOM) -gegevens die zijn verkregen uit de computertomografie (CT / CBCT) -scan van de patiënt.

Lees Meer

Materialen

CADskills biedt implantaten in een breed scala aan hoogwaardige materialen.

Lees Meer

Oppervlaktebehandelingen

CADskills voorziet verschillende functies om de biocompatibiliteit en oppervlakte-eigenschappen van alle implantaten te optimaliseren.

Lees Meer
e