Patiëntspecifieke implantaten

Play
Bezoekerstype
Maak uw keuze

CADskills ontwerpt en vervaardigt patiëntspecifieke implantaten. Wanneer een standaard behandelingsmethode niet beschikbaar of niet optimaal is voor een bepaalde patiënt of pathologie, moet er een gepersonaliseerde oplossing worden gevonden. Met behulp van een CT- of CBCT-scan maakt CADskills een implantaat dat perfect past in de anatomie van de patiënt. Ook de functie van het implantaat kan worden gepersonaliseerd. Samen met de chirurg ontwikkelen we de beste oplossing voor elke specifieke situatie.

Over CADskills
We were created to create CADCAM PSI

Het bedrijf CADskills is begonnen als een idee in de operatiekamer en is vanuit klinische behoeften gegroeid. De chirurgische gemeenschap heeft één service provider nodig, bestaande uit een multidisciplinair team. Dit in plaats van samen te moeten werken met verschillende leveranciers van medische beeldsoftware en CNC-freesbedrijven.

Omdat “additive manufacturing” (3D-printen) betrouwbaar en betaalbaar werd, was het gebruik ervan in de geneeskunde een voor de hand liggende stap, met de scangegevens van een individuele patiënt als basis voor het ontwerp.

Lees Meer Contacteer ons
Interesse om met ons samen te werken?

Interesse om met ons samen te werken?

Contacteer ons
Blijf op de hoogte
Laatste nieuws
Alle artikelen
e