Bezoekerstype
Onze missie

Bij CADskills zijn we van mening dat chirurgische vervangingen op maat binnenkort de standaardbehandeling zullen worden voor disfunctionele botten en gewrichten. Ons CADskills-team helpt clinici bij het ontwerpen van een op maat gemaakt implantaat op basis van CT- of CBCT-gegevens in het DICOM-formaat en op basis van klinische beelden van de defecte anatomie. De meesterwerken worden in huis, computerondersteund, vervaardigd met behulp van 3D-printen. CADskills gebruikt uitsluitend Titanium gr23 ELI als metaal om de reële dreiging van sensibilisatie en allergische reacties op kobalt, chroom, nikkel en molybdeen te vermijden, waarvan legeringen (ASTM-F75) het meest worden gebruikt om kunstgewrichten te maken.

Over CADskills
We were created to create CADCAM PSI

Het bedrijf CADskills is begonnen als een idee in de operatiekamer en is vanuit klinische behoeften gegroeid. De chirurgische gemeenschap heeft slechts één dienstverlener nodig met een multidisciplinair team. Dit in plaats van te moeten samen werken met verschillende leveranciers van medische beeldsoftware en verschillende CNC-freesbedrijven om de gewenste resultaten te bereiken.

De eerste 5 jaar werden gekenmerkt door een bijna pure R & D-activiteit, met organische verkoop. Er werden verschillende concepten voor de markt voorbereid. Vanaf 2021 gaat het bedrijf zich meer richten op internationale verkoop, maar blijft het investeren in de ontwikkeling van nieuwe concepten.

Lees Meer Contacteer ons
Interesse om met ons samen te werken?

Interesse om met ons samen te werken?

Contacteer ons
Blijf op de hoogte
Laatste nieuws
Alle artikelen