2 vacatures

2 vacatures

Wegens snelle opschaling tijdens het eerste semester van 2023 zijn we momenteel op zoek naar nog een extra implantaatontwerper en een extra productieassistent om ons bedrijf te ondersteunen.

Neem contact met ons op met CV via cadskills@cadskills.eu en humanresources@cadsklls.eu

Productie assistent

Deze functie houdt in dat je medeverantwoordelijk bent voor de werkzaamheden op onze productieafdeling, variërend van het opstarten van de 3D-printers tot het afwerken van de implantaten met diverse hightech technieken binnen en buiten de cleanroom. Je bent detail- en kwaliteitsgericht en je bent handig met mechanisch gereedschap. Daarnaast sta je in voor de ondersteuning bij onderzoek, de voorbereiding van en deelname aan evenementen (wetenschappelijke congressen, beurzen, workshops in binnen- en buitenland) en uiteraard zorg je voor een prettige werksfeer!

Profiel: Je hebt een mbo- of middelbare opleiding (bij voorkeur technisch) afgerond. Je bent handig, leergierig, gemotiveerd en kan je eigen werktijd goed indelen. Je bent een echte teamspeler die houdt van overleggen, brainstormen en het oplossen van problemen. Je bent niet bang om in korte tijd de anatomie van menselijke botten te leren.

De training wordt individueel gegeven op de werkvloer.

Je woont in de regio Gent.

Je bent binnenkort beschikbaar.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze hoogtechnologische productieafdeling!

Designer (digitale tandtechnieker)

Functie: Aangepast dentaal/medisch implantaatontwerp (vooral AMSJI). De softwarepakketten die hiervoor worden gebruikt zijn Geomagic Sculpt/Freeform & Mimics Suite. Met een 3D-muis ontwerp je implantaten op maat, op basis van CT-scans en ontwerpen van chirurgen. De implantaten worden in eigen beheer 3D geprint in titanium en polymeren.

Profiel: Technisch onderlegd en grafisch handig. Je hebt taalniveau C2 voor Nederlands, C1 voor Engels (B2 voor Frans of Spaans).

De training gebeurt individueel op de pc's van het landschapsbureau.

Je woont in de regio Gent.

Je bent binnenkort beschikbaar.

Enthousiaste medewerkers staan voor je klaar!